Best Mobile Apps

Learn, Speak Dutch With Mondly Languages – App Review

Mondly is de nummer één online app voor het leren van talen.

Het helpt u snel en gemakkelijk nieuwe talen te leren. Dit artikel laat je zien hoe je Mondly kunt gebruiken om Nederlands te leren, of het nu om persoonlijke of professionele redenen is.

Mondly Languages ​​biedt zijn gebruikers een gemakkelijke manier om Nederlands te leren,

met moedertaalsprekende docenten en onderwijskwaliteit op moedertaalniveau. Met de gratis app leer je woordenschat, grammatica en uitspraak voor veel van de meest voorkomende Nederlandse woorden en zinnen. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je taalvaardigheid, of als je Nederlands wilt leren voor een specifiek doel (zoals toerisme), dan is dit een geweldige manier om dat te doen. Er zijn duizenden gratis lessen beschikbaar op Mondly, en je kunt er zo veel of zo weinig volgen als je wilt.

Welke talen kan ik via deze app leren naast Nederlands en Engels?

Je kunt Nederlands leren via de gratis app, maar je kunt ook Frans, Duits, Spaans en Italiaans leren. Als je naast het Nederlands of Engels een andere taal wilt leren, biedt Mondly je een manier om dat te doen. Je kunt ook lessen in een van deze talen volgen.

Ik ga naar Amsterdam maar spreek geen Nederlands. Wat zal ik doen?

Mondly heeft een “Holland”-sectie waarin u kunt luisteren naar de taal die wordt gesproken door moedertaalsprekers. Dit is handig als u een idee wilt krijgen van hoe het Nederlands klinkt voordat u op reis gaat. Je kunt ook zoeken naar zinnen, woordenschat en audiobestanden met betrekking tot Amsterdam.

De app helpt je op weg met een basisgesprek tussen twee mensen. Je kunt het volgende leren:

1. Basisbegroetingen en introducties

2. Cijfers 1-10 in het Nederlands (en Engels) 3. Kleuren 4. Routebeschrijving 5. Eten, Drinken & Winkelen 6. Gezinsleven 7. Vervoer 8 . Bezienswaardigheden 9 . Het weer 10 dagen in Nederland

De app bevat hulpmiddelen voor het leren van talen om u te helpen uw Nederlands te leren en te verbeteren:

1. Woordenschatopbouw: Woordleren met beeld en geluid (de Mondly woordenschatbouwer) 2. Zinsbouwer 3. Grammatica 4. Uitspraak 5 . Flashcards voor Woordenschat 6. Spraakopname om de uitspraak te verbeteren 7 . Flashcards voor grammatica 8. Snel lezen 9 . Geluidsopname 10. Woordenschat en zinsbouwer met geluid.

Mondly helpt je op weg naar vloeiend Nederlands, Engels en elke andere taal die je maar wilt!

Download Here:

Samenvattend

biedt Mondly u een manier om Nederlands en andere talen te leren. Het heeft een interactieve interface die gemakkelijk te gebruiken is en alle tools bevat die je nodig hebt om Nederlands te leren. De app is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd, wat hem geweldig maakt voor beginners of mensen die willen beginnen met het leren van Nederlands.